Konditori

Vårt tårtsortiment; Klicka HÄR för att få upp en pdf.

Bröllopstårtor kan du beställa av oss! Välj mellan den klassiska prinsesstårtan eller de goda moussetårtorna finns i flera olika färger, storlekar och utförande. Vi kan även erbjuda utkörning mot en kostnad från 250 kr. Beställ din tårta i god tid, är tårtställningarna upptagna så kan vi tyvärr inte göra fler, så först till kvarn gäller. Priset / bit är 55 kr (2019), ring Camilla 0431-36 71 05 för mer information eller mejla camilla@bageriet.se...

Bildtårtor har vi också! Skicka in bilden (jpg) du vill ha så trycker vi ut den på ett majspapper med livsmedelsfärger (passar bäst på prinsesstårtor). Mejla in bilden till camilla@bageriet.se skriv storleken ev. namn och ålder om du vill ha med det på bilden (se exempel här) och var du vill hämta din tårta! Glöm inte skriva telefonnummer om något är oklart! OBS, bilden bör vara inne 1 vecka före leverans för att garanterat få den.

Studenten vi erbjuder dig olika studenttårtor. Som du ser nedan så har vi en tårta som ser ut som en studentmössa... Festligt och gott (samma innehåll som en vanlig prinsess) På denna kan du få dottern eller sonens namn eller bild, det mesta går att ordna. Andra alternativ är våra goda moussetårtor som vi till studentdagen dekorarar med en liten fin studentmössa!